Succé för årets Skördefest

By | PR

Årets Skördefest J/H blev stor succé för tusentals besökare hos länets matproducenter. Med runt 12 000 besökare under helgen räknas Skördefest J/H som största evenemanget inom lokal mat och dryck i Jämtland Härjedalen.

Read More

Se årets deltagare

By | Nyhet

Efter ett år uppehåll kan vi med glädje meddela att vi har 18 Öppna Gårdar med totalt 25 utställare som medverkar under årets Skördefest! Programbladet trycks i skrivande stund och kommer att finnas på länets turistbyråer, bibliotek & medverkande gårdar.

Read More

Skördefesten kommer tillbaka

By | Nyhet

Det blir Skördefest igen, 11-12 september! Bland deltagarna finns det en stark vilja att få öppna upp och ta emot besökare efter en inställd Skördefest i fjol och vi utgår från att det går att genomföra evenemanget i höst. Vi kommer att hålla oss uppdaterade om gällande restriktioner och sätter prio på att det känns trygg för både deltagare och besökare genom åtgärder & tydlig i kommunikation kring ett säkert event. 

Read More

Marknadsundersökning

By | Samarbete

Skördefest JH är ett uppskattat evenemang som genomförts under ett antal år. Det gagnar företagande och nätverksskapande på främst landsbygden, men också mellan stad och land. Vi vill stötta en utveckling av organisationen och gör just nu en marknadsundersökning.

Read More